Kostvejledning

Kostvejledning er for dig, der ønsker vægttab eller generelt en sundere livsstil. Med kostvejledning kan du selv være med til at skabe mere energi i din hverdag. Jeg sætter fokus på at undervise dig i, hvordan du spiser sundere. Jeg giver dig ingen mirakelkur eller udelukker bestemte grupper af fødevarer – det handler om at skabe sunde vaner og give dig viden om kost, der kan hjælpe dig.

 

Min kostvejledning er baseret på en bred viden fra mine mange uddannelser og flere års erfaring med kost. Derfor kan du altid kan forvente et effektivt forløb, så vi sammen kan nå dine drømme og mål.

 

I et forløb vil jeg være din motivator og sparringspartner, så du vil aldrig stå alene. Jeg vil være der til at guide, støtte og motivere dig igennem forløbet og sætte dig i stand til efterfølgende at videreføre din nye og sundere livsstil. Din succes er i sidste ende min succes.

 

Kostvejledningssforløb

Der er i alle forløb inkluderet følgende:

  • Indledende samtale med afstemning af forventninger og opsætning af individuelle mål, afdækning og analyse af dine kostvaner, og rådgivning og vejledning til hvordan du kan motivere dig selv gennem forløbet
  • Skræddersyet kostplan, som udarbejdes ud fra din hverdag, og hvad du spiser. Der tages naturligvis højde for evt. allergier og intolerancer
  • Fri mailkorrespondance under forløbet
  • Vejning og 5-punkts CM-måling ved indledende samtale og hver opfølgende samtale
  • Billeder ved start og slut (med mindre andet ønskes)

 

Praktisk information

Indledende og opfølgende samtaler foregår i Sundhedshuset Lind, Vejlevej 1, 7400 Herning

 

Se adressen på et kort under Kontakt