Personlig træning

For mig handler personlig træning netop om det personlige. Jeg skræddersyr altid et individuelt træningsforløb ud fra din situation og dine ønsker. Sammen skal vi arbejde på at skabe en ændring i dit liv og gøre dig sundere. Min filosofi er, at mirakelkure ikke findes, men jeg tror på, at en kombination af sund kost og regelmæssig motion altid vil være et bedre valg på længere sigt.

 

Mine træningsforløb er baseret på en bred viden fra mine mange uddannelser og flere års erfaring med træning. Derfor kan du altid kan forvente et effektivt træningsforløb, så vi sammen kan nå dine drømme og mål.

 

I et forløb vil jeg være din motivator og sparringspartner, så du vil aldrig stå alene. Jeg vil være der til at guide, støtte og motivere dig igennem forløbet og sætte dig i stand til efterfølgende at videreføre din nye og sundere livsstil. Din succes er i sidste ende min succes.

 

Træningsforløb

Der er i alle forløb inkluderet følgende:

  • Personlige træningstimer à 60 minutters varighed, hvor du er i centrum. Ved hver træning er der fokus på den rette teknik, spændende øvelser og masser af smil.
  • Træningsplan med fokus på dit/dine mål. Træningsplanen tilpasses hver 4-5. uge.
  • Skræddersyet kostplan, som udarbejdes ud fra din hverdag, og hvad du spiser. Der tages naturligvis højde for evt. allergier og intolerancer.
  • Fri mailkorrespondance under forløbet
  • Vejning, 5 punkts CM-mål hver 4. uge, og billeder ved start og slut af forløbet.
  • Styrketest og konditionstest hvis det ønskes

 

Ven/veninde/par-træning

Jeg tilbyder både en-til-en-træning og træning for venner/veninder/par.

Ved at træne 2 sammen vil I hver i sær opnå en besparelse på jeres forløb. Det kræver blot, at I har nogenlunde samme ønsker og mål for forløbet.

 

Praktisk information

Indledende og opfølgende samtaler foregår i Sundhedshuset Lind, Vejlevej 1, 7400 Herning

Træning foregår i TræningsHuset Lind, Vejlevej 1, 7400 Herning

 

Se adresserne på et kort under Kontakt