Hvem er jeg?

Mit navn er Anja Dahl og jeg er personlig træner, kostvejleder og ergoterapeut – og en masse andet. Jeg har altid haft en stor interesse for træning og kost, og derfor er det meget naturligt blevet min levevej.

Min målgruppe er alle mennesker, som har lyst til at skabe en ændring i deres liv og blive sundere. Min filosofi er, at mirakelkure ikke findes, men jeg tror på, at en kombination af sund kost og regelmæssig motion altid være et bedre valg på længere sigt.

Jeg har i mit arbejde i sær fokus på fedttab, øget velvære, forbedret kondition, øget styrke og motivation til en sundere livsstil. Jeg lytter rigtig meget til dine ønsker, da det er vigtigt for mig, at du er i fokus, og fordi der ikke findes en enkelt løsning, som passer til alle. Din succes er i sidste ende min succes, så vi skal sammen nå dine mål, og vi finder i samarbejde den bedste måde at klare det på.

Hos mig vil du føle, at dit forløb bliver enkelt og overskueligt, så du nemt kan holde overblik og fokus, og dermed opleve, at du får succes med dit forløb.

Kan du se mig som personen, der skal hjælpe dig med at nå dine mål, så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.

KONTAKT MIG

Mine uddannelser

Anatomi & Fysiologi
Fitness Institute 2016

EHFA Certificeret Fitness Instruktør
Fitness Institute 2016

EHFA Certificeret Personlig Træner
Fitness Institute 2016

DGI Yogauddannelse
Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger 2016

Certificeret kostvejleder
Fitness Institute 2014

NLP Business Practitioner
Mindstep 2013

Professionsbachelor I Ergoterapi
VIA university college, Århus 2012